Despre City Casa

CITY CASA propune un amsamblu mixt de locuinte si spatii de birouri. Dispus pe 5 nivele: subsol, parter si 4 etaje cuprinde un numar de 19 apartamente spatioase si complet finisate ce se vor remarca prin stilul arhitectural modern si calitatea materialelor folosite, precum si 6 spatii de birou situate la parterul si primul nivel al imobilului.

Locatie

Situat pe strada SOMESULUI NR 18-20, CITY CASA dispune de o pozitie privilegiata, la doar cateva minute de mers pe jos de centrul orasului. Zona se afla in continua dezvoltare, in vecinatate existand numeroase cladiri de birouri, cladiri rezidetiale, piata agroalimentara, restaurante si cafenele, un viitor proiect pentru un mall, si un parc.

Facilitati

Ne propunem sa satisfacem cele mai exigente cerinte , de aceea am gandit ca in imobilul nostru sa va puteti bucura de:


  • locuri de parcare in subteran pentru fiecare apartament
  • finisaje superioare in spatiile comune
  • lift de persoane
  • loc de joaca pentru copii si curte interioara
  • acces securizat in imobil

Finisaje

Toate apartamentele si spatiile de birou se predau finisate la cheie si contorizate individual
Scarile interioare si spatiile comune sunt finisate cu placi naturale din granit iar cladirea este prevazuta cu lift. Camerele sunt spatioase, cu o inaltime generoasa, completate cu finisaje premium. Pardoseala apartamentelor este realizata din parchet laminat de 11 mm cu trafic ridicat. Baile dispun de finisaje simple si cu bun gust, atemporale si sunt echipate cu obiecte sanitare premium. Confortul este oferit de incalzirea realizata prin centrale termice proprii, contorizata individual si controlata prin termostat.